0485 513011 / 06 24392267 info@saharawind.nl
Kunst

Om bestellingen te plaatsen kunt u contact met mij opnemen

Shea butter is een veelzijdige boter die wordt gewonnen uit de noten van de Karité boom (boom des Levens), groeiend op de Afrikaanse Savanne. Shea Butter hydrateert, beschermt én stimuleert de celvernieuwing van je huid. Verder is het rijk aan vitamine A en E en kan het ook lichte bescherming bieden tegen de zon. Shea butter kan effectief helpen bij een droge huid, rimpeltjes, zwangerschapsstriae, donkere vlekken, littekens, kloofjes en ondersteunt sterk het herstellend vermogen van je huid

100 gram € 3,95
300 gram € 8,95
500 gram € 15,50

Hibiscus is een heerlijke thee om te drinken. Het is vergelijkbaar met cranberry en heeft een zoete en zure smaak. De kwaliteit van hibiscus thee wordt bepaald door de smaak en kleur. Een zure fruitachtige smaak en een dieprode kleur is kenmerkend voor een hoge kwaliteit hibiscus thee. Onze thee is heel dieprood van kleur!

60 gram € 2,75

Met de aankoop van Roselle Tea helpt U deze vrouwen.

Roselle Tea groeit in o.a. Afrika, ons doel is vrouwen te leren hibiscusplantjes te stekken, planten, oogsten. Roselle Tea wil vrouwen ondersteunen na de oorlog in Darfur zodat ze zelfstandig een inkomen kunnen verdienen en hun kinderen naar school sturen.
De gedroogde bloemen worden nadat ze zijn schoon gemaakt naar Nederland verzonden en verkocht.